Metode de plata

Plata online cu cardul

Plata online se poate realiza pe website cu cardul personal sal al firmei dvs, in conditii de siguranta deplina, prin asistenta celui mai mare procesator de plati online Stripe.

Pentru procesarea corecta si completa a tranzactiei, clientul trebuie sa furnizeze codul cardului (toate cifrele din cele patrhttps://stripe.com/u grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi). Platile catre vanzator (Unique Vibe SRL) vor fi procesate doar in lei, indiferent de valuta prezenta in contul dvs, conversia fiind realizata de catre banca dvs la cursul de schimb din acel moment.

Procesarea datelor aferente cardurilor clientilor se face in mod exclusiv pe serverele Stripe.

Unique Vibe SRL si implicit website-ul uniquevibe.ro nu stocheaza nici un detaliu referitor la cardul clientilor.

 

Plata in numerar

In cazul alegerii optiunii de plata in numerar, aceasta se poate realiza doar in momentul livrarii si se realizeaza integral. Aceasta va fi realizata catre curierii ce vor face livrarea catre client. Comenzile plasate a caror mijloc de plata ales este cel in numerar vor trebui confirmate telefonic inainte de trimitere din depozitul nostru.

 

 

 

 

Follow us
ACCOUNT
Wishlist
Wishlist
Login
Create an account

Va fi trimisă o legătură la adresa ta de email pentru a seta o parolă nouă.

Datele dvs. personale vor fi utilizate pentru a vă sprijini experiența pe tot acest site web, pentru a gestiona accesul la contul dvs. și pentru alte scopuri descrise în pagina noastră politică de confidențialitate.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or Adresa email. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

Cos de cumparaturi 0